March 20, 2017

Fitgirls Recharge Event ’17

Commissioned Work / Published Work / Video

Share

De 7 Day Recharge is een vitaliteitsprogramma dat je in 7 dagen naar de top van je energie brengt. Down to earth, compleet en gebruiksgemak staan hierbij voorop.

De kick off van deze week zijn wij samen gestart met een speciaal health event bij HealthCity Premium Amstelveen. Deskundige Chantal Soeters gaf uitgebreide voedingsworkshop gen korte yoga les. Fitgirls Dani & Lizzy vertelde over balans en prioriteiten stellen en oprichter van de 7 Day Recharge, Hidde de Vries verzorgde een stressmanagement meditatie sessie. Het was een top dag!

Your email address will not be published.Field is required

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Related Posts

You may also like these. If not, just go back to the overview:

Overview